Rotary VARANA a sărbătorit cei 20 de ani ai Clubului Rotary Galați
Data: 5 Jun 2017

Pe data de 20 Mai 2017 s-a sărbătorit o frumoasă aniversare la Galați, împlinirea a 20 de ani de existență a Clubului Rotary ”Dunărea de Jos” Galați. Din partea Clubului Rotary VARANA Focșani au participat doamna Rodica Dinuță, Asistent Guvernator pentru anul rotarian 2016-2017 și doamna Carmen Ion, președintele Rotary VARANA Focșani pentru anul rotarian 2016-2017.

Doamna Rodica Dinuță în calitatea ei de Asistent Guvernator a transmis mesajul Guvernatorului Rotary 2241 pentru Clubul Rotary din Galați, felicitând membrii acestuia pentru activitățile realizate și oferindu-le plachete aniversare în semn de apreciere și mulțumire pentru contribuția adusă la realizarea proiectelor Clubului Rotary ”Dunărea de Jos”.

În semn de prietenie și apreciere, atât doamna Rodica Dinuță, în calitatea sa de Asistent Guvernator, cât și doamna Carmen Ion au primit distincții din partea lui Eugen Stamate, președintelui Clubului Rotary din Galați pentru anul rotarian 2016-2017, cu ocazia acestei frumoase aniversări.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.