15 ani de activitate în slujba comunității
Data: 4 Apr 2023

Ziua de 4 aprilie 2023 a marcat împlinirea a 15 ani activitate în slujba comunității a Rotary Club Focșani ”Varana”, o perioadă plină cu acțiuni și proiecte realizate pentru comunitatea vrânceană, pe care membrii Clubului le-au realizat cu dăruire și prietenie.

Ceremonia, care a avut loc la Teatrul Municipal ”Mr. Gh. Pastia”, a fost deschisă de cuvântul Președintelui Fondator al Clubului Rotary din Focșani, dl. Doru Simiz, introducere urmată de derularea principalelor proiecte realizate de Club în acești 15 ani de activitate, prezentare susținută de Președintele în exercițiu 2022-2023 Rotary Club Focșani ”Varana” – dl. Marius Ulmeteanu.

Alături de rotarienii vrânceni, la eveniment au fost prezenți mai mulți invitați de onoare, care au celebrat acest moment important din viața Clubului: Guvernatorul Rotary District 2241 – dl. Florin Mărginean, Președintele CJ Vrancea – dl. Cătălin Toma, Primarul Mun. Focșani – dl. Cristi Valentin Misăilă, Prefectul Jud. Vrancea – dl. Nicușor Halici și Inspectorul General Școlar – dna. Gabriela Marchitan. De asemenea, la ceas aniversar, alături de noi a fost și dr. Vasile Oșean, membru de onoare al Rotary Club Focșani ”Varana”.

Pentru a sublinia importanța aniversării, 10 elevi vrânceni remarcabili, cu rezultate școlare meritorii, au urcat pe scenă și au fost premiați de Clubul Rotary Varana. De asemenea, pentru merite deosebite în activitatea Interact Varana Focșani și Rotaract Vrancea, au primit trofee de apreciere Sergiu Mocanu (primul președinte Interact Varana Focșani), Klara Anton (fost președinte Interact Varana Focșani), Rebeca Gongu (actualul președinte Interact Varana Focșani) și Iulian Munteanu (președinte Rotaract Vrancea).

Minunata seară a fost încheiată în cel mai frumos mod, artistic, pe acordurile fine și pline de măiestrie ale duetului Diana Jipa și Ștefan Doniga.

Cu acest prilej aniversar, Rotary Club Focșani ”Varana” mulțumește tuturor celor care au fost alături și s-au implicat în proiectele rotariene derulate pentru comunitatea locală din Vrancea, realizările din primii 15 ani de existență fiind motive de încredere și de curaj pentru noi provocări și voluntariat dedicate ajutorului dat semenilor noștri.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.