”Ora Guvernatorului” 2019
Data: 27 Nov 2019

Pe 26 noiembrie 2019, Rotary Club Focșani “Varana” a avut deosebita onoare de a-l primi în vizită la Focșani, pentru ”Ora Guvernatorului”, pe Marian Neagoe, guvernatorul Rotary District 2241 – România și Republica Moldova 2019-2020. Alături de el a participat și Asistent Guvernator Rodica Dinuță, care a organizat ”Ora Guvernatorului” în cadrul întâlnirii săptămânale a clubului.

Au fost trecute în revistă proiectele Clubului care au fost finalizate sau sunt încă în derulare, dar și viitoarele inițiative ce vor fi realizate în anul rotarian 2019-2020. La întâlnirea dintre guvernator și membrii Clubului a fost punctată importanța proiectelor Rotary asupra comunității noastre, iar guvernatorul Rotary District 2241 a făcut cunoscute o serie de evenimente ce se derulează în cadrul districtului. De asemenea, DG Marian Neagoe a prezentat și viziunea mandatului său, atrăgând atenția către proiectele Rotary International, acțiuni ce ne pot motiva pentru continuarea misiunii rotariane.

Au fost prezentate noi idei și proiectele viitoare ce vor fi realizate de către Rotary Club Focșani “Varana” în anul rotarian 2019-2020, care stă sub semnul ”Rotary connects the world”, în sensul de a integra proiecte durabile și de impact, pentru a fi alături de oameni și de a schimba lucrurile în bine.

Au participat și membri ai cluburilor Rotaract Varana Focsani și Interact Varana Focșani, iar atmosfera de prietenie și optimism s-a îmbinat cu importanța proiectelor derulate sub idealuri umanitare.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.