Ceremonia de predare a mandatului 2019-2020
Data: 6 Jul 2019

Sub sloganul ”ROTARY CONNECTS THE WORLD” a început noul an rotarian 2019-2020, care a fost sărbătorit de către Rotary Club Focșani ”Varana” cu o frumoasă festivitate, la care au participat și cluburile Rotaract Varana Focsani și Interact Varana Focșani pentru că, fiind o mare familie, Rotary este demers prin care se stabilesc conexiuni, legături strânse și relații de durată, toate asociate în sprijinul dat comunității.

Obiectivele îndrăznețe și lucrul în echipă s-au numărat permanent printre preocupările cluburilor Rotary, iar acest eveniment comun a marcat și predarea mandatelor către noii președinți 2019-2020 pentru cele trei cluburi care poartă numele de ”Varana”.

Astfel, noul președinte 2019-2020 al Rotary Club Focșani ”Varana” este Corina Condruța, noul președinte 2019-2020 al Rotaract Varana Focsani este Andrei Petrea și noul președinte 2019-2020 al Interact Varana Focșani este Andrada Mocanu.

Cu speranța că și acest nou an rotarian va fi sub semnul multor reușite, menite să ajute comunitatea noastră, acțiuni ce vor fi realizate cu sentimente profunde de prietenie, omenie și bunăvoință, credem că relațiile dintre cele trei cluburi ”Varana” vor fi și mai strânse, construirea de noi conexiuni fiind o bază pentru proiecte relevante realizate în spiritul rotarian.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.