Balul de Caritate 2020 – Împreună pentru sănătate”
Data: 10 Mar 2020

Sâmbătă, 7 martie 2020, a avut loc cea de-a XI-a ediție a Balului de Caritate organizat de Rotary Club Focșani ”Varana”, unul dintre cele mai importante proiecte ale anului!

”Împreună pentru sănătate” a fost tema balului de caritate din acest an, membrii Clubului alături de participanții la minunatul eveniment au strâns fonduri pentru un important proiect din domeniul sănătății, fonduri care vor fi direcționate către dotarea compartimentului de kinetoterapie și recuperare medicală a Spitalului Militar din Focșani.

Alături de membrii Clubului nostru, au fost prezenți Marian Neagoe, guvernatorul Districtului 2241 – România și Republica Moldova 2019-2020, colegi de la cluburile Rotary din Baia Mare, Bârlad și Onești, foști și actuali membri Rotaract Varana și Interact Varana.

Evenimentul a fost organizat la David’s Events și a avut un program artistic deosebit susținut de soprana focșăneană Alina Lăduncă și Trupa Atelier.

Ediția a XI-a a tradiționalului Bal de Caritate a fost un prilej prin care clubul Rotary a demonstrat că spiritul rotarian este construit pe baze reale, pe proiecte de anvergură care îmbunătățesc semnificativ viața comunității in care trăim.Mulțumim tuturor participanților și sponsorilor prezenți la acest proiect al Rotary Club Focșani ”Varana”, cu ajutorul acestora reușind să obținem fondurile necesare unui nou proiect din domeniul sănătății și, cu speranța că inițiativele noastre vor avea ecou în comunitate, vă rugăm să fiți în continuare alături de noi în proiectele viitoare ale Clubului.

 

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.