Rotary VARANA

MISIUNEA NOASTRA

Proiectele Rotary VARANA Focşani vizează in principal cresterea nivelului de sănătate, sprijinirea copiilor talentaţi, îmbunătăţirea calităţii mediului, promovarea culturii, a sportului şi a valorilor fundamentale ale societății,ajutorul dat sub diferite forme comunității.

Membrii clubului şi-au asumat pe deplin conceptul de responsabilitate socială şi demersul de a construi o realitate în care să funcţioneze principiile prieteniei, reciprocităţii şi cel al dăruirii nepărtinitoare.
Misiunea noastră este de a realiza cât mai multe activități și servicii pentru comunitate împreună cu membrii clubului nostru care dau dovadă de solidaritate pentru a se implica în astfel de proiecte umanitare. Suntem receptivi la idei și propuneri pentru proiecte noi, și deschiși la cunoașterea adevăratelor valori umane.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.