”Ora Guvernatorului” 2018
Data: 13 Nov 2018

Clubul Rotary VARANA Focșani a deosebita onoare de a-l primi în vizită la Focșani, pentru ”Ora Guvernatorului”, pe domnul Cristian V. Jurji, guvernatorul Rotary District 2241 – România și Republica Moldova.

La întâlnirea dintre guvernator și membrii Clubului au fost prezentate proiectele realizate în ultima perioadă de către Rotary VARANA, dar și de cluburile Rotaract Varana Focsani și Interact Varana Focșani. A fost punctată importanța acestor proiecte asupra comunității locale, dar și faptul că aceste demersuri trebuie continuate și susținute, cu încredere și implicare din partea tuturor membrilor rotarieni.

Au fost prezentate ideile noi și proiectele viitoare ce vor fi realizate ce către Clubul Rotary VARANA Focșani în noul An Rotarian 2018-2019, care stă sub semnul ”be the inspiration”, în sensul de a fi alături de oameni, de a-i sprijini și de a schimba lucrurile în bine.

Cel mai apropiat proiect al Clubului este cea de-a X-a ediție a Balului de Caritate ce va fi organizat pe 24 noiembrie 2018, un eveniment special care marchează atât cei 10 ani de existență Rotary VARANA dar și anul Centenarului în care celebrăm tradițiile și identitatea de neam.

Scopul Balului este strângerea de fonduri pentru înființarea și dotarea Compartimentului de Kinetoterapie din cadrul Spitalului Militar Focșani, un demers atât de necesar pentru comunitatea noastră.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.