Vizita guvernatorului districtului 2241 Rotary Romania si Rep. Moldova
Data: 12 Dec 2014

Rotary Club Focșani a primit cu bucurie vizita guvernatorului districtului 2241 ROTARY – ROMÂNIA și REPUBLICA MOLDOVA, PETRE DICULESCU

Aflându-se în mijlocul unor proiecte îndrăznețe, în luna octombrie a anului 2014, în cadrul unei ședințe speciale, CLUBUL ROTARY VARANA FOCȘANI a avut parte de o vizită extraordinară.

Guvernatorul districtului 2241 ROTARY – ROMÂNIA și REPUBLICA MOLDOVA, mandat 2014-2015, PETRE DICULESCU, însoțit de asistentul de guvernator zonal Vasile Popa de la Vaslui, au venit la Focșani pentru o serie de discuții de colaborare, precum și pentru o privire de ansamblu asupra activității clubului din ultima perioadă.

Conducerea ședinței a fost preluată de către guvernator, după ce președinta Rotary în mandatul 2014-2015, Elena Stoica, i-a adresat cuvinte de mulțumire pentru sprijin, pentru implicare. De asemenea, aceasta a prezentat parte din proiectele desfășurate în aceasta vară, printre ele numărându-se programul de voluntariat, cel ce adună laolaltă prietenii bunăvoinței, cel care încurajează elitele din sport și tinerele talente, precum și Promenada inimilor.

Elena Stoica a vorbit și despre campaniile viitoare, despre balul de caritate care se apropie cu pași repezi și despre campania amplă de conștientizare ce va demara peste puțin timp.

La rândul său, guvernatorul Petre Diculescu a vorbit despre punctele principale ale mandatului său și despre proiectele demarate la nivel național. El le-a vorbit membrilor clubului ROTARY VARANA FOCȘANI despre acțiunile sale din zona organizatorică, dar și despre cele viitoare. Atmosfera de lucru a fost entuziastă, toți cei prezenți schimbând fanioane și impresii.

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.