Rotary VARANA organizează Balul ”Sunete pentru Suflet”
Data: 23 Feb 2016

Educaţia nu este pregătirea pentru viaţă, educaţia este viaţa însăşi.
John Dewey

Educația este viața însăși. Omul poate deveni om numai prin educație, acest demers fiind unul dintre principiile pe care Clubul Rotary VARANA Focșani le-a urmărit încă de la înființarea sa.

Preocuparea permanentă a Clubului Rotary VARANA pentru educație, pentru îmbunătățirea condițiilor de studiu, pentru creșterea în rândul elevilor din Vrancea a unor valori care să se regăsească în societatea de mâine a fost concretizată în multe proiecte de-a lungul anilor.

Un astfel de proiect, amânat pentru scurt timp, vizează sprijinirea manifestărilor educaționale și culturale din județul Vrancea pentru că, de multe ori sunt neglijate. Inițiativa Clubului Rotary VARANA urmărește sprijinirea elevilor talentați, indiferent în ce domeniu, prin asigurarea unor condiții mai bune de studiu, dar și formarea acestora ca oameni, ca valori într-o societate tot mai dinamică.

Continuând ideea proiectului, Clubul Rotary VARANA Focșani organizează cea de-a VIII-a ediție a Balului de Caritate ”Sunete pentru Suflet”. Evenimentul are ca scop strângerea fondurilor necesare pentru achiziționarea unui set de instrumente muzicale noi și performante, atât de necesare elevilor-muzicieni ai Liceului de Artă din Focșani.

Balul de Caritate ”Sunete pentru Suflet” va avea loc pe data de 26 martie 2016, începând cu orele 18.30 la restaurantul David’s din Focșani.

macheta-fb

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.