Club Rotary VARANA Focsani premiat cu “Diploma de recunostinta”
Data: 6 Jun 2014

CLUB ROTARY VARANA FOCSANI – PREMIAT DE CĂTRE ROTARY INTERNATIONAL CU ”DIPLOMA DE RECUNOȘTINȚĂ” PENTRU PERFORMANȚA DE A DEVENI UN CLUB PUTERNIC, CU MAI MULȚI MEMBRI!

Rotary VARANA Focșani a cunoscut în ultimii ani o evoluție semnificativă, ajungând de la câțiva membri, la peste 20 în prezent. O creștere semnificativă a avut loc în ultimul an rotarian, respectiv 2013-2014.

Astfel, ROTARY FOCȘANI a primit o binemeritată „DIPLOMĂ DE RECUNOȘTINȚĂ“ din partea ROTARY INTERNATIONAL, semnată de însuși RON D. Burton, președintele organizației mondiale. Practic, prin această diplomă au fost recunoscute, promovate, încurajate și onorate toate proiectele anului anterior, dar și faptul că, în anul anterior clubul a crescut cu un număr semnificativ de membri.

Ceremonia de decernare a diplomelor a fost făcută în deschiderea taberei RYLA, de către Marian Mocan, guvernatorul în exercițiu al DISTRICTULUI 2241, din care fac parte România și Republica Moldova. ” Diploma de recunoștință ” a fost înmânată chiar fiicei Past Presidentului Dorinel Modreanu.

Totodată, CLUBUL ROTARY FOCȘANI a fost apreciat în cadrul taberei pentru apetența membrilor în ceea ce privește cultura, arta și activitățile umanitare desfășurate din momentul înființării până în prezent.

diploma pt club

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.