Rotary VARANA reprezentat cu succes la taberele RYLA
Data: 6 Jul 2014

ROTARY VARANA FOCȘANI, REPREZENTAT CU SUCCES IN TABERELE RYLA CE INSTRUIESC ȘI FORMEAZĂ TINERII DE MÂINE !

ROTARY VARANA FOCȘANI a fost reprezentat cu succes la taberele RYLA din acest an din România. Astfel, în urmă cu o lună, Andreea Modreanu a participat, la categoria de vârstă 14-18 ani, reușind să ateste faptul că ROTARY INTERNATIONAL , prin existența sa, educă, inițiază și promovează tinerii, sprijinindu-i în dezvoltarea lor.

RYLA INTERACT 2014 ROMÂNIA, eveniment organizat sub egida Rotary Internațional, a avut loc în județul Gorj, la poalele munților Parâng, într-o zonă binecuvântată de atingerea naturii, la pensiunea „ CONACUL BUNICILOR ”, în satul Cernadia, comuna Baia de Fier . Tema principală a fost discursul public, tinerii fiind instruiți în cel mai veridic mod, de către profesioniști, pe problematica argumentării în spațiul public. Dictonul taberei a fost „ DISCURSUL E PUTERE ”. ( R.W.Emerson )

Ulterior, fiica unui alt membru ROTARY, Maria-Alexandra Ion, aflată la a doua participare la RYLA (prima dată a fost anul trecut, la tabăra organizată pe leadership, la Moeciu), a obținut un atestat în public speaking, categoria de vârsta 18-30 de ani, susținând, în cadrul manifestărilor, la care au participat reprezentanți a 15 cluburi din țară, mai multe cuvântări care contureazăun profil al celor ce reprezintă viitorul pentru ROTARY și pentru lume.

Iată ce afirmă Maria – Alexandra Ion – „Fiind a doua oară când particip la RYLA, așteptările mele au fost mult mai ridicate, deoarece prima tabăra a fost spectaculoasă. Din fericire, această a treia ediție (și a doua mea participare!) mi-a depășit așteptările, fiind cu mult peste orice idee pe care mi-aș fi făcut-o. Trainerii Radu Zernoveanu și Radu Jr. Zernoveanu sunt excepționali, cu ani de experiență, iar colegii din țară s-au dovedit creativi și spectaculoși. Deși tabăra a durat doar trei zile (pline!), timpul a fost compactat și plin de efervescență! O reală bucurie a sufletului și a minții!”.

Asta înseamnă RYLA . ROTARY YOUR LEADERSHIP AWARDS este un program mondial, implementat și în România cu succes, care își propune să investească în educație, în identificarea anumitor calități relevate prin comunicare, formând oratori, speakeri instruiți și lideri.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.