Clubul Rotary VARANA organizează balul ”Pune soare în Mărțișoare!”
Data: 8 Feb 2017

Cu toții avem sau cunoaștem copii. Și ni-i dorim fericiți și împliniți. În mâinile fiecăruia dintre noi e un mic bulgăre de soare ce poate aduce zâmbetul pe fața unui copil.

Clubul Rotary VARANA Focșani organizează cea de-a IX-a ediție a Balului de Caritate ”PUNE SOARE ÎN MĂRȚIȘOARE!” al cărui scop este strângerea de fonduri pentru două importante proiecte din domeniul educației:

  • * un prim proiect este “traducerea” și imprimarea în sistem Braille a manualelor de matematică pentru clasele 0-V, așa încât măcar un numar minim de exemplare să ajungă la toate școlile/clasele cu copii nevăzători din țara.
  • * un al doilea proiect urmărește dotarea Centrului de Recuperare și Reabilitare ”Elena Doamna” din Focșani cu o cameră senzorială, un spațiu special amenajat, în care copilul are posibilitatea de a integra informațiile senzoriale în ritm propriu, acompaniat de terapeut.

Fiind un eveniment deosebit, avem și invitați pe măsură!

Măruță, gazda acestui eveniment, vă așteaptă să petreceți împreună o seară magică alături de Andra și band-ul său, într-o atmosferă animată de frumoasele ei dansatoare. De la bal nu putea lipsi o veritabilă voce a României, așa că vine și Sergiu Ferat.

Balul de Caritate ”PUNE SOARE ÎN MĂRȚIȘOARE!”va avea loc la Resort Laguna, sâmbătă, 4 Martie 2017, începând cu orele 19:00.

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.