Ceremonia de predare a mandatului
Data: 10 Jun 2011

La începutul lunii Iulie, membrii Clubului Rotary VARANA din Focşani au mers în Delta Dunării la Mahmudia, cu ocazia predării mandatului de Preşedinte al Clubului.
Ceremonia de predare a fost precedată de o descriere a proiectelor realizate de către membrii clubului în anul rotarian 2010-2011, prezentată de preşedintele Marius Ulmeteanu şi de secretarul clubului, Dumitru Ducan.
Proiectele aflate în derulare (ajutorul acordat unor elevi cu performanţe deosebite, burse şcolare, etc) vor fi continuate în mandatul noului preşedinte Laurenţiu Bodolan, în anul rotarian 2011-2012. Acestea şi alte acţiuni în care va fi implicat Clubul Rotary VARANA stabilite cu ocazia acestei întâlniri, au conturat activitatea noii conduceri în anul care vine.
Membrii care au lipsit (în număr mic, şi toţi motivaţi) au motive de regret, întrucât după activităţile oficiale au urmat programe specifice Deltei: pescuit, plimbări cu barca până la vărsarea Dunării în Marea Neagră, masă pescărească într-un decor natural şi multe altele!
URĂM SUCCES NOII ECHIPE ÎN ANUL ROTARIAN 2011-2012!

rotary varana rotary varana

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.