Balul de Caritate Rotary VARANA Focșani 2018 – o inițiativă pentru sănătatea noastră
Data: 28 Nov 2018

Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, a avut loc cea de-a X-a ediție a Balului de Caritate organizat de Clubul Rotary VARANA Focșani, unul dintre cele mai importante proiecte din 2018, an care a marcat aniversarea primilor 10 ani de activitate Rotary VARANA Focșani pentru comunitatea noastră.

Evenimentul a avut loc la restaurantul Green Garden Odobești și a avut un program artistic și cultural deosebit, care a marcat apropierea sărbătoririi Centenarului marii uniri prin celebrarea tradițiilor și a neamului românesc.

Au fost alături de noi talentații elevi ai Liceului de Arte din Focșani care au avut recitaluri la pian și chitară, dar și ansamblurile folclorice ”Chipărușul” din Nereju și ”Țara Vrancei” care, alături de dna. Maria Murgoci, ne-au adus din nou aproape de minunatele noastre tradiții românești. Programul artistic a fost completat de Adrian și Diana Enache, dar și de Adina și Ștefan de la Aroma Band.

Scopul caritabil al balului a fost susținut și de gazdele noastre, echipa Green Garden Odobești a decorat manual sticle de vin care au puse la vânzare în cadrul evenimentului, dar și de autoritățile locale din comuna Nereju care, cu sprijinul Biroului de Cultură Nereju și a meșterilor populari din această comună – Șerban Terțiu și Pavel Lupașc, au oferit produse tradiționale lucrate manual pentru tombola serii.

Mulțumim tuturor participaților și sponsorilor prezenți la acest proiect al Clubului Rotary VARANA, cu ajutorul acestora reușind să obținem fondurile necesare înființării și dotării Compartimentului de Recuperare neuro-motorie a Spitalului Militar Focșani. Printre invitații care au participat și contribuit la cauza acestui an s-au numărat mai mulți medici ai Spitalului Militar, în frunte cu dl. colonel Sorin Ivan, comandant al spitalului, care a mulțumit Clubului și celor prezenți pentru inițiativa îndreptată către spital și către sănătatea noastră.

Cu speranța că inițiativele noastre vor avea ecou în comunitate, vă rugăm să fiți alături de noi în proiectele viitoare ale Clubului.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.