Ceremonia de predare a mandatului
Data: 9 Jul 2016

Pe data de 9 iulie 2016 a avut loc ceremonia de predare a mandatului de Președinte al Clubului Rotary VARANA Focșani, de la Past President Manuela Hornea către Carmen Ion, președintele în funcție pentru anul rotarian 2016–2017.

Ceremonia a fost precedată de o prezentare făcută de Past President care a expus proiectele pe care Clubul Rotary VARANA le-a realizat în anul rotarian 2015-2016. A urmat apoi discursul doamnei Rodica Dinuță, Asistent Guvernator pentru anul 2016-2017, care a transmis mesajul lui John Germ, Președintele Rotary International, care consideră că servirea umanității este ”o oportunitate de o viață pentru a schimba lumea în bine pentru totdeauna, prin intermediul serviciului Rotary pentru umanitate”.

Doamna Carmen Ion, noul președinte al Clubului Rotary VARANA Focșani, și-a manifestat dorința ca proiectele Clubului din noul an rotarian să vină în serviciul umanității și a subliniat faptul că domeniile care vor fi vizate de acțiunile pentru comunitate sunt educație și sănătate.

La ceremonie au participat, alături de membrii Rotary VARANA, și membrii Cluburilor Interact și Rotaract Focșani.

Clubul Rotary VARANA Focșani urează succes noii echipe în anul rotarian 2016-2017, echipa care este completată dintre membrii Clubului cu noul Secretar în persoana doamnei Marinela Macovei și cu noul Trezorier în persoana domnului Dorinel Modreanu.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.