Conventie Canada 2010
Data: 23 Jun 2010

Convenţia internaţională a Cluburilor Rotary a avut loc în acest an la Montreal-Canada în perioada 21 şi 23 iunie. Clubul Rotary VARANA Focşani a fost reprezentat de către Rodica Dinuţă, în calitate de preşedinte al clubului, Rodica Mureşan şi Luminiţa Teodoreanu, în calitate de membri.

La această impresionantă covenţie au participat peste 18.000 de membri ai Cluburilor Rotary din 154 de ţări. Scopul principal a fost acela de schimb de experienţă şi idei pentru realizarea obiectivelor Rotary, acelea de a sprijini comunitatea prin acţiuni concrete şi eficiente.

Pe tot parcursul întâlnirilor şi conferinţelor o listă impresionantă de vorbitori au abordat subiecte generale şi noutăţi pentru cluburile Rotary din întreaga lume, din această listă s-au distins Greg Mortenson, co-fondatorul Central Asia Institute, Bob Mazzuca, directorul executiv al The Boy Scouts of America sau cântăreaţa de muzică country şi filantroapa Dolly Parton.

Reprezentanţii care au participat la această convenţie din partea Clubului Rotary VARANA au declarat că întregul eveniment a fost interesant şi plin de provocări. Vorbitorii au adus în actualitate numeroase probleme cu care se luptă oamenii din întreaga lume şi au dat noi direcţii obiectivelor filantropice şi sociale pe care membrii Rotary le pot face în folosul comunităţii.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Conferinta Districtuala

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.