Conferinta Districtuala 2010-2011 District Rotary International 2241
Data: 5 Jun 2011

La Sibiu a avut loc Conferinţa Districtuală pentru Districtul Rotary 2241, România şi Republica Moldova pentru perioada 2010-2011. Cu acest prilej s-au reunit reprezentanţi ai cluburilor Rotary din ţară pentru a face o analiză a activităţilor şi a evenimentelor realizate în spirit caritabil şi pentru a stabili obiectivele pentru următorul an rotarian. Printre distinşii vorbitori la această conferinţă se pot enumera Andrzej Ludek, reprezentant al Preşedintelui Rotary International, Corneliu Dincă, actualul guvernator, care a prezentat concluziile activităţilor recent încheiate sau Ioan Sbârciu, viitorul guvernator pentru Districtul 2241, care a prezentat în ultima zi a festivităţii planul strategic pentru 2011-2012.

Din partea Clubului Rotary VARANA Focşani au participat la Conferinţa Districtuală preşedintele actual al clubului, Marius Ulmeteanu, şi preşedinţii precedenţi, Rodica Dinuţă şi Doru Simiz. Conferinţa a fost un succes, rezultatele bune ale anului trecut şi noile obiective au întărit încrederea că activităţile rotariene vor aduce în continuare satisfacţii, voluntariat şi acte caritabile.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.