Chartarea Clubului Rotary Varana Focsani
Data: 18 Apr 2008

Evenimentul a avut loc în data de 18 aprilie 2008, emoţionanta ceremonie desfăşurându-se în prezenţa a mai mult de 100 de invitaţi, de la aproximativ 25 de cluburi din ţară. Festivitatea a fost prezidată de Ovidiu Coş, guvernator în funcţie al Districtului 2241, susţinut la masa de prezidiu de Martha Mocanu – guvernator ales pe anul 2008-2009, Petre Diculescu – secretar districtual şi de Vasile Bunea – asistent guvernator.

Naş al Clubului din Focşani a fost Clubul Rotary Bacău, care, prin preşedintele 2008-2009, Sorin Petrescu, a înmânat pe scenă însemnele rotariene: colanul şi clopoţelul.

Ceremonia propriu-zisă s-a desfăşurat în sala Teatrului Municipal, în prezenţa presei şi a oficialităţilor locale şi s-a încheiat cu un recital oferit de corul Pastorala din Focşani.

Sărbătorirea evenimentului a fost animată de copiii de la Clubul de Dans "Elite" şi de cantautorul Mihai Mărgineanu.

rotary varana rotary varana rotary varana rotary varana rotary varana rotary varana rotary varana rotary varana rotary varana rotary varana rotary varana rotary varana

Despre acest proiect in presa:
Presa online; Ziare.com

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.