Vizita Guvernatorului Rotary 2241 la Club Rotary VARANA
Data: 16 May 2013

Joi, in data de 16 mai 2013, clubul Rotary VARANA Focsani a fost vizitat de domnul Daniel Radu Popescu, guvernatorul Districtului Rotary 2241. Clubul VARANA a fost ultimul vizitat de guvernator in cadrul unui turneu de o saptamana care a cuprins vizite si intalniri la cluburile Rotary din tara.

Presedintele Rotary VARANA, domnul Dumitru Ducan a fost amfitrionul acestei intalniri si a prezentat guvernatorului website-ul clubului din Focsani si activitatile realizate in cei cinci ani de activitate. Apoi, in cadrul “Orei guvernatorului”, domnul Popescu a vorbit membrilor Rotary VARANA despre semnificatia motto-ului Peace through service si despre proiectele importante dezvoltate in cadrul Districtului (cele referitoare la voluntariatul medicilor stomatologi, trimiterea copiilor bolnavi de inima in Israel etc). A recomandat cresterea numarului de membri al Clubului cel putin pana la 25, acesta fiind considerat numarul minim optim pentru o functionare eficienta si a prezentat un sumar al activitatilor propuse in cadrul Conferintei Districtuale din 6-8 Iunie a.c.

Spre finalul intalnirii au fost discutii diverse despre activitatea Districtului Rotary 2241 si despre actiunile viitoare la care vor participa membrii clubului Rotary VARANA.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.