Ceremonia de predare a mandatului
Data: 10 Jul 2015

Pe data de 10 iulie 2015 a avut loc ceremonia de predare a mandatului de Președinte al Clubului Rotary VARANA Focșani, de la past president Elena Stoica către Manuela Hornea, președintele în funcție pentru anul rotarian 2015–2016.

Ceremonia a fost precedată de o descriere a activităților și proiectelor pe care Clubul Rotary VARANA le-a realizat în anul rotarian 2014-2015. Au fost premiați noii membri intrați în Clubul Rotary VARANA, apoi a urmat premierea membrilor Clubului din partea past president Elena Stoica ca apreciere pentru implicarea și suportul acordat în realizarea activităților Rotary VARANA și construirea scopului comun Rotary. De asemenea, au fost premiați colaboratori și parteneri care s-au implicat în proiectele desfășurate de Rotary VARANA.

Punctul culminant al evenimentului a fost predarea mandatului de președinte 2015-2015 din partea past president Elena Stoica către Manuela Hornea, noul președinte al Clubului Rotary VARANA Focșani.

Noul președinte, Manuela Hornea, a mulțumit colegilor din cadrul Clubului și și-a prezentat intențiile de a continua proiectele aflate în derulare, de a realiza alte activități care să respecte principiile care guvernează Rotary și, împreună cu noua echipă de conducere, să continue dezvoltarea Clubului în spiritul rotarian.

Clubul Rotary VARANA Focșani urează succes noii echipe în anul rotarian 2015-2016!

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.