10 ani de existență Rotary VARANA în slujba comunității
Data: 23 Apr 2018

Pe 18 aprilie 2018, Rotary Club Focșani VARANA a celebrat împlinirea a 10 ani de existență, o frumoasă perioadă plină de acțiuni și proiecte pe care membrii Clubului le-au realizat cu dorință, dăruire și prietenie pentru comunitatea vrânceană în diferite direcții.

Aniversarea a fost marcată printr-un eveniment dedicat împlinirii celor 10 ani de la chartarea Rotary Club Focșani VARANA, care a debutat cu ”Ora Guvernatorului” prin prezența lui Milian Sopoian, Guvernator al Districtului 2241 România și Republica Moldova în anul rotarian 2017-2018, la care au participat membrii Clubului Rotary VARANA dar și membri ai cluburilor Rotaract și Interact Focșani. Au fost trecute în revistă ultimele realizări ale celor trei cluburi, fiind discutate planurile de viitor și acțiunile ce sunt prevăzute pentru a continua demersurile rotariene de sprijin al comunității, dedicate sănătății, educației, culturii sau sportului. La rândul său, Guvernatorul le-a vorbit celor prezenți despre direcțiile principale din mandatul său și despre proiectele districtuale demarate la nivel național.

Evenimentul a continuat cu o petrecere festivă la care au fost participat, alături de membrii cluburilor din Focșani, invitați speciali care au fost alături de Club în toți acești ani, sprijinind proiectele realizate de Rotary VARANA. Printre prietenii prezenți la petrecere s-au numărat, alături de Guvernatorul 2017-2018, și Marta Maria Mocanu – PDG, Daniel Tănase – PDG, asistenții de guvernator Eugen Stamate și Gabriela Goncescu, președinții Cluburilor Rotary din Galați, Bacău, Bârlad și Buzău, dar și Past President al Clubului Rotary din Vaslui, cluburi care au susținut permanent inițiativele Rotary VARANA din Focșani.

Cu acest prilej aniversar, Clubul mulțumește tuturor celor care au fost alături și s-au implicat în proiectele rotariene derulate pentru comunitatea locală din Vrancea, realizările din primii 10 ani de existență fiind motive de încredere și de curaj pentru noi provocări și voluntariat dedicate ajutorului dat semenilor noștri.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.