109 ani de existenta a Clubului Rotary International
Data: 1 Jul 2014

ROTARY CLUB VARANA FOCȘANI A ÎNĂLȚAT PE 1 IULIE LAMPIOANE PENTRU A SĂRBĂTORI CEI 109 DE EXISTENȚĂ A CLUBULUI INTERNAȚIONAL!

Membri ROTARY VARANA FOCȘANI s-au adunat pe 1 iulie, pentru a lumina cerul și a aprinde valori, simbolic, cu scopul de a celebra, alături de toate cluburile membre ale DISTRICTULUI 2241, din care face parte România și Republica Moldova, 109 ani de la înființarea organizației.

Manifestarea a fost una simplă, dar încărcată de emoție. Pentru că evenimentul intră în cadrul campaniei LIGHT UP – destinată eradicării poliomelitei din lume. Membrii Rotary Focșani au împânzit cerul cu lampioane și au cântat împreună – AMIGOS PARA SIEMPRE a lui Jose Carreras împreună cu Sarah Brightman, IMNUL OFICIAL ROTARY CLUB VARANA FOCȘANI ( mandat 2014- 2015, Președinte Elena Stoica ) – imn ce instaurează bunavoința, ca stare de fapt, ca simbol, ca performanță !

Totodată, Elena Stoica, noul președinte al clubului din Focșani a mărturisit, la această primă întâlnire cu membrii, o parte din țintele pe care și-a propus să le atingă, precum și câteva din noile sale proiecte, printre care sprijinirea tinerilor talentați, arta, cultura și desigur, asa cum declara la investirea in funcție, performanța.
Acesta este și unul dintre moto-urile mandatului său – “ PERFORMANȚA – ESENȚA EVOLUȚIEI ! INVESTIM ÎN NOI, INVESTIM ÎN VIITOR ! “

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.