”Trofeul Rotary Head” la tenis, ediția 2018
Data: 10 May 2018

”Trofeul Rotary Head” la tenis, ediția 2018, a fost și în acest an o competiție frumoasă și intensă care a adunat la Focșani cei mai talentați sportivi la categoriile lor de vârstă. Categoriile de concurs au fost: Turneu de Circuit Național U14 și de Categoria I Națională U10 și U12.

Și în acest an Clubul Rotary VARANA Focșani a fost partenerul acestui turneu și, împreună cu alți importanți sponsori, a asigurat premii motivante pentru tinerii tenismeni.

Locul I din acest an la categoria U14 a fost câștigat de Maria Ciubotaru, sportivă la CSM Focșani 2007, care a învins-o în finală pe Briana Dan de la clubul Venus Brăila, ambele fiind cele mai bune tenismene din țară la categoria lor de vârstă.

Și ediția din acest an a beneficiat de prezența unui număr mare de copii, preocupați de sport și de o viață sănătoasă, de condiții foarte bune de concurs și de profesionalismul staff-ului de organizare.

Transmitem felicitări tuturor copiilor, părinților și antrenorilor pentru participarea la un eveniment sportiv de succes și privim cu optimism către Trofeul Rotary Head 2019!

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.