Echipamente noi pentru Grădinița nr. 13 din Focșani
Data: 1 Jul 2022

Rotary Club Focșani ”Varana” a finalizat un alt proiect dedicat grijii față de copii – viitorul nostru.

Pentru că cei mici sunt mai mereu în mișcare și au nevoie de energie, prepararea hranei pentru cei 285 de preșcolari ai Grădiniței cu Program Prelungit nr. 13 din Focșani nu este o activitate ușoară!

La apelul dnei. Director al acestei instituții, Rotary Club Focșani ”Varana” a achiziționat și a donat trei echipamente moderne și performante pentru procesarea legumelor, o activitate necesară în fiecare zi în cantina grădiniței.

Costurile de achiziții ale celor trei echipamente atât de utile pentru grădiniță au fost susținute din donațiile făcute de membrii Clubului dar și de prietenii acestora, care au participat la un eveniment de prezentare și degustare de băuturi fine, cognac și armagnac. La această prezentare a fost prezent ca invitat special și Cezar Filip, care a avut o contribuție importantă la realizarea acțiunii caritabile destinate copiilor din Grădinița nr. 13 din Focșani.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.