Salvati inima unui copil
Data: 13 Jun 2022

Tot de Ziua Copilului din acest an, Rotary Club Focșani ”Varana” a mai avut un motiv de a sărbători, fiind din nou alături de cei șase copii cu malformații cardiace pe care i-a sprijinit să fie operați în Israel în perioada 2009-2010, în cadrul proiectului ”Salvați inima unui copil”.

Acești copii fac parte dintr-un grup de 50 din toată țara care au beneficiat de tratarea unor malformații cardiace în perioada 2009-2014 și, într-un frumos eveniment Diamond Heart organizat la Teatrul ”Luceafărul” din Iași de clubul Rotary Iași 2000, au fost sărbătoriți pe data de 4 iunie 2022. Momentul emoționant a fost marcat de vizionarea piesei de teatru “Prințul fericit”, un mod deosebit de atractiv de a învăța despre generozitate și sacrificiu.

Menționăm faptul că Rotary Club Focșani ”Varana” s-a implicat pe toată perioada de după operație pentru sprijinirea celor șase copii, acest proiect ”Salvați inima unui copil” fiind un alt demers rotarian de a face bine și de a schimba destine.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.