Premii si distinctii

În perioada 11-14 Mai 2017 a avut în localitatea Tulcea cel mai important eveniment al Cluburilor Rotary și anume Conferința Districtuală Rotary 2017 – District 2241 România și Republica Moldova.
Din partea Clubului Rotary VARANA Focșani au participat la acest eveniment doamna Dinuta Rodica, Asistent Guvernator pentru anul rotarian 2016-2017, și doamna Elena Stoica, membru al Comitetului Districtual al Rotary 2241.

Ca semn de apreciere și mulțumire pentru implicarea și activitățile realizate în anul rotarian 2016-2017, doamna Rodica Dinuță a primit din partea Guvernatorului Mircea Ștefan Solovăstru următoarele distincții:
* diploma de excelență în semn de recunoaștere pentru implicarea în proiectele Rotary 2241, în vederea acordării distincției Paul Harris;
* insigna de Rotarian al anului și placheta aniversară.

Și doamna Elena Stoica a primit o plachetă aniversară de la Guvernatorul Solovăstru în semn de apreciere pentru contribuția deosebită la realizarea proiectelor Rotary 2241.02.05.2017
La nouă ani de la înființarea Clubului Rotary VARANA Focșani, dl. Doru Simiz a primit diploma Paul Harris Fellow, în semn de recunoaștere a implicării în mișcarea rotariană.
Președinte fondator al Clubului nostru, Doru Simiz a acționat întotdeauna în numele adevărului, al prieteniei și în sprijinul comunității.
Îl felicităm pentru distincția primită!

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.