Despre Clubul Rotary VARANA Focsani

Clubul Rotary VARANA Focşani

In 1998 ia fiinţă la Focşani primul club Rotary, reunind sub umbrela înaltelor idealuri umanitare ale Rotary International pe cei mai de seamă oameni din judeţul nostru. Datorită diverselor probleme personale apărute în timp, acest club se stinge în câţiva ani, pentru ca pe 18 aprilie 2008, să renască precum o pasăre Phoenix noul Club Rotary VARANA Focşani, care a reuşit să strângă în jurul său oameni de calitate ce şi-au unit eforturile în derularea de acţiuni şi proiecte în plan social,atat în judeţul Vrancea cat şi în România.
Proiectele Rotary VARANA Focşani vizează in principal cresterea nivelului de sănătate, sprijinirea copiilor talentaţi, îmbunătăţirea calităţii mediului, promovarea culturii şi a valorilor fundamentale ale societatii,ajutorul dat sub diferite forme comunitatii. Membrii clubului şi-au asumat pe deplin conceptul de responsabilitate socială şi demersul de a construi o realitate în care să funcţioneze principiile prieteniei, reciprocităţii şi cel al dăruirii nepărtinitoare.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.