Clubul Rotaract Focsani

Clubul Rotaract Focsani Varana a luat fiinta, oficial, pe 15 mai 2015. Nevoia societatii de a exista un grup de tineri care sa faca lucrurile sa se intample a fost si continua sa fie liantul care uneste acest grup.

Rotaract este un grup ce se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani, ce are scopul de a realiza proiecte in folosul comunitatii. Activitatea realizata aici NU este remunerata, printre obiectivele noastre fiind cresterea gradului de implicare al tinerilor din judetul Vrancea in dezvoltarea sustenabila a societatii.

In cadrul clubului nostru desfasuram proiecte din diverse domenii, precum: cultura, sport, dezvoltare personala, caritate, etc. Ne bucuram cand reusim sa ajutam o cauza din comunitatea noastra sau cand reusim sa realizam proiecte in beneficiul membrilor nostri. Marele castig in cadrul acestui club este acela ca experimentam situatii concrete intr-un cadru voluntar, incununat cu prietenie si dragoste.

Mai multe de detalii despre proiectele noastre si despre activitatea Rotaract Varana Focsani le gasiti aici pe siteul oficial.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.