Iulie 2014: Rotary VARANA a dat startul programului “Voluntari ai viitorului“!
Data: 6 Feb 2015

ROTARY VARANA FOCSANI A DAT STARTUL PROGRAMULUI “ VOLUNTARI AI VIITORULUI “ ! PRIMUL PROIECT – “Trofeul George Bucuroiu – Consiliul Județean Vrancea “

În cadrul evenimentului “Trofeul George Bucuroiu – Consiliul Județean Vrancea “ , al cărui partener oficial a fost ROTARY CLUB VARANA FOCȘANI, a pornit cu dreptul programul de voluntariat ce își propune să responsabilizeze – “ VOLUNTARI AI VIITORULUI “ .

Premisa principală a fost “ VREAU SĂ AJUT, VREAU SĂ FIU UTIL “, iar tinerii ce au spus, fără menajamente : “ DA!“, s-au implicat în organizarea și în buna desfășurare a competiției, făcând ca evenimentul să fie unul reușit. Programul “ VOLUNTARI AI VIITORULUI “ își propune stimularea și dinamizarea activităților de voluntariat, oferind doritorilor șansa de a se face utili societății, fiind un apel la umanitate si la fapte bune, demne.

Este anul Light Up Rotary și, prin urmare, ne dorim să aprindem lumina unui nou proiect și acela este VOLUNTARI AI VIITORULUI . Este un proiect la care țin foarte mult și cred cu tărie că oamenii au nevoie de oameni, au nevoie să fie ajutați, la fel cum au nevoie să fie învățați să ajute.
Clubul Rotary Varana Focșani și-a propus să susțină și să materializeze beneficiile pe care acțiunile de voluntariat le pot aduce comunității în care trăim. Trofeul George Bucuroiu ne-a dat ocazia să începem acest proiect cu dreptul, arătându-ne că oamenii sunt deschiși și dornici de implicare. In voluntariat nu poti primi altceva si nici nu e nevoie de altceva.

Voluntarii ROTARY vor fi răsplătiți și la rândul lor vor dărui zâmbete, un dram de speranță. În final, îmi permit să risc o subiectivă DEFINIȚIE a acestui proiect, spunând doar ce va rămâne înscris în arhive: ÎMPREUNĂ, PRIN VOLUNTARIAT, PRIN VOINȚĂ ȘI DETERMINARE, PUTEM SCHIMBA VIITORUL ! AJUTÂND ACOLO UNDE ESTE NEVOIE ! “ a declarat președintele în exercițiu al Rotary CLUB Varana Focșani, doamna Elena Stoica.

În semn de mulțumire și respect pentru munca desfășurata pe perioada turneului, Clubul Rotary Varana Focșani a oferit tuturor voluntarilor diplome pentru implicare, prețuire, dăruire și promptitudine în desfășurarea acțiunilor de voluntariat, făcându-i parte componentă a programului “ VOLUNTARI AI VIITORULUI “ și introducându-i în baza de date a voluntarilor Rotary CLUB Varana Focșani.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.