Cupa Rotary Head la tenis (29.04 – 03.05. 2017)
Data: 16 May 2017

In perioada 29.04 – 03.05.2017 a avut loc la Focsani cea de-a III-a editie a Trofeului Rotary Head si al IV-lea eveniment la care Clubul Rotary VARANA este partener al Tenis Club Focsani, incepand cu 2014.

Din mai mult de 10 orase ale tarii au venit la turneul de tenis de la Focsani un numar de peste 70 de copii, care s-au inscris in competitie incurajati de conditiile foarte bune si premiile motivante, oferite prin suportul direct al Clubului Rotary VARANA si al celorlalti sponsori implicati, dar si prin profesionalismul staff-ului de organizare.

De aceasta ocazie s-au putut bucura multi dintre sportivii Tenis Club Focsani, precum: Maria Daciana Ciubotaru (loc I, U14 ani), Delia Macovei (loc II, U14 ani), Rares Rugina (loc II, U10 ani), Stefan Lazar (loc IV, U14 ani), Octavian Ciubotaru (loc IV, U10 ani), Denisa Ganea, Rares Petroianu, Radu Negulescu, Dragos Paraschiv si Edi Bobeica. Ei si-au testat la ei acasa abilitatile si si-au demonstrat ca sunt mai buni decat ei insisi, de la minge la minge, de la joc la joc, impotriva adversarilor veniti din cele peste 10 orase ale tarii!

Transmitem felicitari tuturor copiilor si echipelor lor!

Adresam, nu in ultimul rand, multe multumiri sponsorilor ce ni se alatura cu incredere an de an, partenerilor si prietenilor Tenis Club Focsani si Club Rotary VARANA Focsani!

Pe anul viitor, la Trofeul Rotary Head 2018! 🙂

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.