Promenada Inimilor 2024
Data: 23 Sep 2024

Rotary Club VARANA Focșani va organiza un eveniment sportiv în cadrul ”PROMENADEI INIMILOR 2024”, care va avea loc sâmbătă, 29 septembrie 2024, în Crângul Petrești, pentru a marca – Ziua internatională a inimii!

Este un concept sărbătorit anual de Rotary International prin intermediul Cluburilor Districtuale, prin care se organizează activități care amintesc despre importanța mișcării și exercițiului fizic pentru păstrarea și îmbunătățirea stării generale de sănătate, având în vedere în special incidența deosebit de ridicată a sedentarismului ca factor de risc major în afecțiunile sistemului cardio-vascular.

Evenimentul nostru va cuprinde două activități:
– Cros destinat ciclului primar (pe distanța de 800 m)
– Cros destinat ciclului gimnazial și nu numai (pe distanța de 1600 m)

REGULAMENT DE PARTICIPARE:

TOTI PARTICIPANTII MINORI au obligatia sa fie insotiti fie de un parinte/tutore adult, fie alaturi de invatatori/profesorii de sport, pentru/cu acceptul medical APT PENTRU ACTIVITATI FIZICE, de la medicul de familie, ori de la cel scolar (adeverintele medicale individuale prezentate la Scoala pentru efectuarea orelor de EFS, sunt acceptate).

PARTICIPANTII MAJORI, au aceleasi conditii de participare, cu mentiunea ca, in cazul acestora, fiecare isi poate asuma pe Proprie Raspundere starea medicala pentru a participa, prin semnarea listei de inscriere, inainte de Start.

PREMIILE oferite pentru participantii la FIECARE dintre cele 2 categorii, sunt urmatoarele:
– Loc I – 300 lei si Trofeul INIMII, Loc II – 200 lei, urmatorii opt clasati urmand a primi cate 100 lei;
– NUMERE de participare personalizate si DIPLOMELE INIMII tuturor participantilor;
– MEDALIILE INIMII pentru primii 50 de participanti;
– PRIMELE 5 CLASE de elevi sosite organizat, FANIONUL pentru CEA MAI INIMOASA CLASA, oferit Profesorului/Coordonatorului de grup

STARTUL INSCRIERILOR se va face la fata locului, duminica 29.09.2024 incepand cu orele 12:30, la Biroul de Inscriere aflat in capatul aleii centrale ale Crangului dinspre Parcare.

STARTUL CROSULUI se va da progresiv, incepand cu orele 13:00.

MISCAREA inseamna VIATA, iar viata depinde de starea de functionare a INIMII noastre.

Va asteptam ca impreuna sa ii oferim INIMII ceea ce are nevoie pentru ca ea sa ne ofere noua o VIATA INDELUNGATA si SANATOASA!

SUCCES TUTUROR!!

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.