Sprijin material pentru Spitalul Militar din Focșani
Data: 1 Sep 2020

Rotary Club Focșani ”Varana” a continuat proiectul început în 2019 cu o nouă donație de echipamente medicale către Spitalul Militar din Focșani (spital care deservește trei județe: Vrancea, Bacău și Buzău).
Astfel, în prezența membrilor Clubului Rotary Varana, a doamnei Rodica Dinuță – Asistent Guvernator și a lui Ionuț Docan-Manea, Președintele Clubului pentru anul rotarian 2020-2021, au fost donate următoarele echipamente: aparat de terapie cu șocuri (metodă de tratament non-invazivă și foarte eficientă pentru tratarea durerilor musculo-scheletale), unitate laser terapie și aparat de recuperare (pentru exerciții de recuperare pasivă). Toate acestea vin în completarea gamei de echipamente necesare pentru o cât mai largă utilizare în tratarea și recuperarea problemelor medicale ale pacienților din Spitalul Militar.

Acest nou demers al Rotary Club Focșani ”Varana” de sprijinire a comunității vine într-un context în care sistemul medical din țara noastră a fost pus la mare încercare din cauza pandemiei provocată de virusul Covid-19, iar echipamentele medicale de ultimă generație sunt o mare necesitate.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.