Sprijin pentru protejarea personalului medical din Spitalul Județean de Urgență din Focșani
Data: 17 Apr 2020

Joi, 16 aprilie 2020, clubul a făcut o donație Asociației Sf. Pantelimon, prin care materiale de strictă necesitate pentru personalul medical au ajuns la destinație, pentru a proteja cât mai eficient oamenii care se află în prima linie a frontului de luptă cu temutul virus Covid 19.

S-au donat Asociației Sf. Pantelimon un număr de 250 seturi de echipamente formate din: 1 combinezon impermeabil, 1 pereche protecție încălțăminte impermeabilă și 1 mască de protecție, plus 1.500 mănuși chirurgicale sterile, acestea fiind distribuite secțiilor de Boli Infecțioase, UPU, Serviciul Județean de Ambulanță și Policlinică Triaj.

Și în continuare, Rotary Club Focșani ”Varana” se va implica activ în viața comunitații vrâncene, oferind suport în aceste momente delicate pe care societatea noastră le traversează, știut fiind faptul că deviza cluburilor Rotary este ”A servi mai presus de sine”.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.