”Promenada inimilor” 2018
Data: 30 Sep 2018

Clubul Rotary VARANA Focșani a continuat și în acest an programul ”Promenada Inimilor”, proiect ce își propune să încurajeze populația din comunitatea noastră să facă mișcare și sport, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare.

Evenimentul a marcat ”Ziua Mondială a Inimii” și s-a desfășurat ca un marș cu o lungime de 1,7 km prin centrul orașului la care au participat sute de focșăneni de toate vârstele, dornici să facă mișcare pentru o sănătate mai bună.

Mulțumim pentru participare cluburilor Interact Varana Focșani și Rotaract Varana Focsani, evenimentul nostru bucurându-se și de prezența unui grup de prieteni din clubul Rotaract Galati.

Și cu acest prilej, Clubul Rotary VARANA Focșani încurajează persoanele de toate vârstele să facă mișcare și sport pentru o inimă sănătoasă și o viață activă și echilibrată.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.