Rotary VARANA sustine festivalul “Vin’ la teatru”
Data: 6 Jul 2014

POFTIM LA TEATRU LA FOCSANI ! ROTARY CLUB VARANA FOCSANI SUSTINE FESTIVALUL “VIN’LA TEATRU“ !

ROTARY FOCSANI a invitat focsaneni la teatru in aceasta luna iulie 2014 ! De ce ? Pentru ca a fost sponsor al evenimentului remarcabil “ VIN’ LA TEATRU “, un festival in care teatrul este celebrat in cele mai inedite feluri

Si cum preceptul esential in ROTARY Focsani in 2014 a fost reprezentat de performanta, bunavointa, indrazneala, acest proiect este primul pas prin care Varana Focsani vrea sa arate ca implicarea nu tine de niciun criteriu, ci doar de relevanta performantei.

Festivalul se afla la cea de a doua editie, dupa ce , in 2013, a fost inregistrat un success rasunator, oamenii primind cu entuziasm aceasta initiativa. Atunci bunavoia era in centrul discutiei, marcand spiritul tanar al celor ce organizeaza si pun ideiile in fata oricarui criteriu. In 2014, ei si-au propus sa fie chic, sa fie indrazneti si sa aduca putina miscare, putina actiune, un zvac in lumea culturala focsaneana.
Spectacolele din cadrul evenimentului au depasit chiar si barierele simbolice ale Teatrului Municipal “Maior Gh. Pastia”, ajungand si la Colegiul Naţional “Unirea”, precum si la restaurantul Wassermann, unde se vor decanta impresiile si unde, in cele din urma, toti vor descoperi ca teatrul e cu adevarat special. Mai ales cand e facut din pasiunea unor tineri talentati,performanti.
Spectacolele invitate din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş sau Republica Moldova, oferă publicului focşănean, de la adulti la juniori, de două ori pe seară, şansa de a-şi petrece altfel timpul liber.

Elena Stoica, presedintele Rotary Club Focsani, mandat 2014-2015 mentioneaza :

“ Cand spui Rotary spui diversitate, spui noutate, spui eveniment de tinuta, cu zvac ! Ei bine, noi, membri Rotary Focsani, consideram ca festivalul “ VIN’ LA TEATRU “ merita atentia noastra, merita sustinere si merita implicare ! Pentru ca aduce noutatea in prim plan, pentru ca e realizat cu pasiune, in cel mai profesionist mod cu putinta, aducand laolalta, atat copii, cat si adolescent cat si adulti, in manifestari educative, ulterior, la teatru si la film, precum si in zone in care arta devine cea care ne uneste in a face educatie, imbogatire culturala.
Si pentru ca teatrul inseamna interactiune, si festivalul acesta, toate activitatile isi propun acest lucru. Ca oamenii sa interactioneze, sa socializeze in mod direct, sa cunoasca, sa vada, sa perceapa teatrul si filmul, si sa constientizeze importanta teatrului si a artelor in viata noastra! EU AM MERS LA TEATRU DE PE 9 PE 14 IUNIE!

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.