Alaturi de tinerii campioni!
Data: 23 Jul 2011

Clubul Rotary VARANA susţine tinerii sportivi, iar aceştia ne răsplătesc cu performanţe!
Ana Roberta Anghel este o speranţă a atletismului juvenil din România, cu rezultate foarte bune în probele de lungime, cu al doilea rezultat din ţară şi 60 de metri, cu al cincilea rezultat din ţară la categoria ei de vârstă. Are deja în palmares medalia de aur de la Campionatele Naţionale de Juniori III la sărituri, dar şi alte medalii preţioase obţinute în concursuri de anvergură.

La începutul acestei luni, membrii Clubului Rotary VARANA au asigurat sprijinul material pentru Ana Roberta Anghel, elevă a Colegiului Naţional ”Unirea” din Focşani, şi au plătit deplasarea pentru atletă la Campionatul Naţional de Atletism pentru Juniori I, care s-a organizat la Bucureşti între 2-3 iulie.

Ana Roberta şi-a arătat valoarea în probele de 100 metri şi săritura în lungime, la care a urcat pe treapta a treia a podiumului şi a câştigat medaliile de bronz. Sportiva focşăneană, pregătită de profesorul Ştefan Munteanu, va încerca să repete măcar aceste performanţe la Jocurile Balcanice din Turcia, de săptămâna viitoare. Clubul nostru este în continuare lângă aceasta tânără şi talentată sportivă, urmând ca în următoarea perioadă să-i asigure toate condiţiile pentru marea performanţă.

Pentru că ne plac învingătorii şi succesele, Clubul Rotary VARANA este întotdeauna alături de campioni!

rotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Monitorul de Vrancea, Ziarul de Astazi, Sportul de Vrancea

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.