Prieten al bunavointei!
Data: 10 Jan 2015

Clubul Rotary VARANA Focsani prețuiește performanța și acordă distincția ”Prieten al bunăvoinței” simbolurilor României, prieteni ce vor susține și vor fi alături de proiectele Rotary. 

Proiectul remarcabil inițiat de ROTARY CLUB VARANA FOCȘANI, în frunte cu președintele mandatului 2014-2015, Elena Stoica, „PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI” are scopul de a apropia persoanele ce conturează performanța, o induc și formulează la orice pas în existența lor, ce devin „PRIETENI AI BUNĂVOINȚEI” și implicit susținători ai clubului din Focșani.

Fiecare „PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI” este o personalitate, un vector de imagine și formator de opinie, un simbol al excelenței ce poate stimula, la rândul său, nașterea performanței. Asta pentru că noi, clubul ROTARY FOCȘANI considerăm că “PERFORMANȚA ESTE ESENȚA EVOLUȚIEI!”

„PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI” NU E DOAR O DIPLOMĂ ONORIFICĂ, CÂTEVA POZE ȘI O DISTINCȚIE ! Reprezintă o legatură durabilă stabilită între Rotary Focșani și toate personalitățile care vor susține împreună cu noi, cauze unice, campanii directe și inițiative .

Primul „PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI” este PAUL SURUGIU – FUEGO, ce a fost unul dintre vectorii de imagine ai districtului 2241 în cadrul campaniei de nivel mondial – END POLIO, de eradicare a poliomelitei.

Este un artist sincer, ce dă dovadă că poate face lucruri mărețe, asemenea nouă, doar din prietenie și devoțiune. Paul Surugiu a fost alături și de noi la numeroase manifestări, iar motivul principal pentru care devine primul „PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI ROTARY FOCȘANI” este acela că el semnifică exact ce vrem noi să arătăm, să promovăm și să încurajăm – pasiune, talent, muncă multă, sârguință, conștiinciozitate!

Săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment cultural de excepție, la care au participat și membrii Rotary, Elena Stoica și Carmen Ion, DUMITRU CONSTANTIN DULCAN a acceptat, în urma discuțiilor, să devină „ PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI ” și membru de onoare al clubului.

Renumitul medic și profesor, publicist și realizator al unor volume unice în literatura de specialitate din România a susținut întotdeuna performanța, evoluția, acceptând necondiționat că va fi alături de Rotary Focșani . Ca un prim proiect, în toamnă, Constantin Dulcan va fi prezent în cadrul unei conferințe organizate de CLUB ROTARY FOCȘANI, tema conferinței fiind una surprinzătoare și benefică, de interes general, care vizează tinerii .

Un simbol al decenței, al echilibrului, al excelenței, istoric, publicist, ADRIAN CIOROIANU devine „ PRIETEN AL BUNĂVOINTEI ” Rotary Focsani si membru de onoare, acceptand invitatia, venind de asemenea, cu promisiunea ca va reveni in toamna de la Focsani  organizand atunci, impreuna cu ROTARY CLUB FOCSANI, un eveniment de marca – o lansare de carte. Totodata, Adrian Cioroianu reprezinta un exemplu. Un model valid care va darui din experienta si profesionalismul sau.

TEO TRANDAFIR, renumita prezentatoare TV, a acceptat cu deschidere propunerea venita din partea clubului si a marturisit ca este o bucurie sa se numere printre cei ce sunt sprijin pentru bunavointa, pentru performanta.Teo Trandafir este personalitatea care a definit umorul si spontaneitatea, demonstrand ca preceptele asupra oricarui sablon sunt eronate. Cu profesionalism, a redactat o etapa importanta in televiziunea din Romania, continuand acum, cu atitudine spirituala, sa fie un model, o figura importanta in randul celor ce se raporteaza la televiziune.

Stefan Doniga a acceptat să devină “ PRIETEN AL BUNAVOINTEI “ ROTARY, pentru intreaga sa activitate, pentru instaurarea performantei in cariera, fiind implicat, de acum inainte, in conturarea si formularea simbolurilor definitorii ROTARY. Stefan Doniga, absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, este recunoscut pentru talentul sau, pentru performantele impresionante pe scenele tarii si ale lumii, fiind unul dintre promotorii imaginii Romaniei in zona artistica, sustinand de-a lungul timpului, recitaluri spectaculoase in Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Norvegia, Coreea, Luxembourg, precum si in Romania, in toate colturile tarii.

Horia Brenciu a acceptat cu mare drag invitația de a participa la balul de caritate din luna noiembrie 2014 LUMINA INIMILOR devenind atunci PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI ROTARY. Horia Brenciu respiră vitalitate, fiind unul dintre cei mai importanți și mai expansivi oameni spectacol din întregul peisaj muzical românesc. Horia este în sine o sărbătoare, cântând cu pasiune piese ce se adresează direct emoției.

De peste 20 de ani, el a reușit să devină un simbol ce realizează o performanță unică – aceea de a capta atenția cu fiecare apariție, fie că moderează, cântă sau dansează. A făcut istorie în televiziune, iar muzica i-a completat armonios cariera, fiind actualmente unul dintre puținii care reușesc să adune lume la sala de spectacol pentru un show garantat.

Dan Coma, furnizor al Casei Regale, reprezintă arta în forma ei cea mai pură. Designer de încălțăminte, Dan Coma este PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI ROTARY pentru performața sa incontestabila de a se menține de peste 40 de ani pe o piața complicată. Artist vizionar, Dan Coma creează cele mai inspirate modele de încălțăminte, accesorii din piele, genți, fiind recunoscut și pe plan internațional.

Adrian Enache este artistul exuberant care a dat acel strop de spontaneitate și atitudine dezinvoltă muzicii românești. Reprezintă sunetul de ieri și de azi, fiind artistul iubit de toate vârstele. Asemeni bunului său prieten, Aurelian Temișan. Cei doi au lansat șlagăre de neuitat și continuă să facă performanță și astăzi, cântând live împreună cu band-uri excepționale. Amândoi au devenit, în vara lui 2014, PRIETENI AI BUNĂVOINȚEI ROTARY.

Monica Davidescu, actriță cu farmec a Teatrului Național din București demonstrează că determinarea te poate duce pe cele mai înalte culmi ale succesului. Înzestrată cu har, joacă și trăiește scena ca pe propriul buzunar, făcând din talentul său o replică de aur. Replici a dat și celor mai mari actori ai României – Beligan, Piersic, Moraru, Dinică etc. Prietenă a Bunăvoinței devenită în toamnă, ea va fi alături de noi în toate campaniile culturale pe care le vom desfășura. Cum va face și Octavian Ursulescu. Celebrul prezentator a mărturisit că misiunea Rotary se potrivește cu principiile sale și că performanța și arta trebuiesc promovate indiferent de tot ce se întâmplă.

Același lucru l-a spus și Dan Negru, unul dintre prezentatorii balului de caritate LUMINA INIMILOR, cel ce are umorul la pachet și a făcut din meseria sa de moderator mănușă a succesului. El a acceptat propunerea noastră, afirmând că Rotary trebuie să ajute și să stimuleze performanța pentru a obține performanță și schimbare.

De asemenea, celebrii comici Romică Țociu și Cornel Palade și îndrăgita moderatoare a postului național de televiziune Iuliana Marciuc au devenit și ei PRIETENI AI BUNĂVOINȚEI ROTARY.

Nicole Mancaș și Ștefan Ignat sunt cei ce au dat viață imnului Rotary 2014-2015 – AMIGOS PARA SIEMPRE. Ea soprană a Filarmonicii George Enescu, el bariton la Opera Română din București sunt exemple de determinare și talent și ne-au mărturisit că inițiativa noastră de a le face invitația către a deveni PRIETENI AI BUNĂVOINȚEI reprezintă o responsabilitate pentru ei.

Doina Levintza reprezintă longevitatea, excelența în artă, un monument al bunul gust, este poate cea mai cunoscută figură a modei românești. Furnizor al Casei Regale, la bază scenograf, Doina Levintza a creat un imperiu al bunul gust și nu a ezitat niciodată să sprijine acțiunile Rotary Focșani. Recent, ea a acceptat invitația de a deveni membru de onoare ROTARY și implicit PRIETEN AL BUNĂVOINȚEI, FIIND ultima personalitate remarcabilă a României care intră în rândurile marii noastre familii.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.