Rotary VARANA sustine “Invingatorul pentru maine”
Data: 6 Aug 2014

EXEMPLU DE DETERMINARE, CAMPIONUL GEORGE OSTACHE – “INVINGATOR PENTRU MAINE“ ESTE SUSTINUT DE ROTARY VARANA FOCSANI !

Exista personaje de poveste care imbina ambele categorii si care ajung sa aiba succes in ciuda povestii care deseori a fost impotriva performantei. George Ostache este un astfel de exemplu. Prin munca, prin vointa si determinare a reusit sa faca fata provocarilor, ajungand in prezent, sa fie reprezentantul Romaniei la o competitie extrem de importanta in lume.

Iar asta il transforma intr-un “ INVINGATOR PENTRU MAINE “. George Ostache, sportiv al clubului Ulise din Focsani, a cucerit în 2014, la Iasi, doua medalii. Una de aur, la categoria MEN PHYSIQUE – CULTURISM, o categorie nou înfiinţată, caracterizată de eleganţa musculară şi de prezentare, proba la care a participat si in Mexic, la Campionatul Mondial. Rotary Varana Focsani s-a implicat financiar in tot ce înseamnă performanta tanarului!

A doua medalie a fost de argint, la body building clasic, devenind astfel unul dintre cei mai apreciati sportivi. Antrenorul sau, profesorul Florin Ancuta, afirma ca, pe langa calitatile fizice, cele mai importante atuuri ale lui George vin din educatia si din modestia sa, precum si din mentalitatea de luptator. Si asta la numai 22 de ani.

Sustinator al performantei pure, izvorate din multa munca si putere, Clubul Rotary Varana Focsani a fost alaturi de George Ostache la o competitie extrem de importanta Pe langa costurile deplasarii, George a purtat un echipament ce a avut inscritionat pe el insemnele ROTARY, tocmai pentru a demonstra ca este un invingator, si ca performanta sa este una ce trebuie aratata, promovata.

De asemenea, ROTARY il va sustine si pe viitor, George Ostache devenind parte a programului ce sustine performanta in sport, asta demonstrand ca lucrurile memorabile sunt cele la care cladim cu totii o caramida, fiind parte a performantei ce aseaza Romania pe alta pozitie. SUCCES, George Ostache !

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.