Ajutor pentru sinistraţii din Comuna Chiojdeni – sat Cătăuţi
Data: 17 Feb 2012

Iarna acestui început de an a lovit cu putere zona de Sud a ţării, judeţul Vrancea fiind unul dintre cele mai afectate. Zăpada căzută din abundenţă a paralizat judeţul, a blocat chiar şi cele mai importante căi de acces, mulţi oameni au fost înzăpeziţi, au rămas fără alimente, lemne de foc sau medicamente.
Clubul Rotary VARANA Focşani a realizat pe data de 17 februarie o acţiune de ajutorare a persoanelor grav afectate de masivele ninsori din această perioadă, împreună cu cluburile Rotary din Oneşti şi Bacău. Astfel au fost transportate către comuna Chiojdeni – sat Cătăuţi alimente neperisabile (pâine, apă, ulei, făină, conserve, orez, dulciuri şi alte produse), un mic ajutor pentru cei afectaţi atât de mult de vitregiile naturii.   

Ajutoarele alimentare au fost transportate cu ajutorul unui camion militar, deoarece satul Cătăuţi este situat în munţii Vrancei şi nu se putea ajunge cu alte mijloace de transport, clubul Rotary VARANA fiind ajutat în acest sens de Primăria comunei Chiojdeni. Alimentele au fost distribuite către sinistraţi cu ajutorul preotului Serboiu.

Clubul Rotary VARANA Focşani a fost şi va fi mereu alături de oamenii care suferă şi care au nevoie de ajutor, având speranţa că natura ne va feri de alte momente de vitregie.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Milcovul,
Ziarul de Astazi,
Vrancea Media,
Ziarul de Vrancea,
Monitorul de Vrancea,
Ziarul de Bacau

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.