Activitate a Grupului de Acțiune Comunitară Rotary Varana
Data: 25 Apr 2019

Prima acțiune a “Grupului de Acțiune Comunitară Rotary VARANA” a avut loc, joi 25 aprilie 2019, la Centrul de Zi din Găgesti, com. Bolotești, coordonat de părintele Marian Tudor. Aici, acest preot inimos are grijă de 30 de copii cu vârste între 3 și 12 care primesc zilnic o masă caldă și ajutor din partea unor profesori voluntari pentru temele și proiectele de la școală. Tot în acest Centru locuiesc temporar și cinci mame victime ale abuzului domestic, împreună cu ai lor copii.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, membrii Clubului Rotary VARANA și Rotaract le-au oferit copiilor rechizite, produse de igienă, cozonaci și dulciuri, prilej cu care le-am aflat poveștile și pasiunile.

De asemenea, bonurile valorice obținute în urma campaniei “DONEAZĂ VIAȚĂ” vor fi direcționate către sprijinirea Centrului de Zi din Bolotești.

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.