Intalnire… de afaceri
Data: 11 May 2009

Scopul principal al proiectului constă în dezvoltarea spiritului întreprinzator al elevilor, facilitarea orientării profesionale, prin cunoasterea a cât mai multe alternative, dezvoltarea creativităţii.
Acţiuni prevazute în proiect: – cinci seminarii – dezbatere, pe teme de afaceri (ce înseamnă o afacere, care este cheia succesului în afaceri, a fi sau a nu fi om de afaceri), susţinute în cinci săptămâni consecutive, dupa cum urmează:

– Doru Simiz – 09.03.2009
· Marius Ulmeteanu – 16.03.2009
· Rodica Muresan – 23.03.2009
· Laurentiu Bodolan – 30.03.2009
· Valentin Istudor – 06.04.2009
– evaluare – 11.05.2009

Grup-ţintă: 20 de elevi de la clasele a XI-a si a XII-a, de la LICEUL PEDAGOGIC SPIRU HARET Focşani, coordonaţi de prof. Carmen Ion, membru Rotary

Mijloace de evaluare:
La sfârşitul celor cinci seminarii, elevii vor fi împărţiţi în cinci echipe de către patru membri; fiecare echipă va primi căte o sută de euro. Elevii vor avea la dispoziţie o lună să valorifice şi să înmulţească banii primiţi. In data de 11.05.2009, toate echipele vor prezenta ceea ce au facut cu banii, câştigurile realizate. Suta de euro va fi returnată, elevii urmând să rămână cu banii pe care i-au obţinut suplimentar. Echipa care a strâns cei mai mulţi bani va primi şi suta de euro.

Despre acest proiect in presa:
Pedagogic Focsani, Ziare.com

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.