Rotary VARANA Focșani a organizat ”Promenada Inimilor” – ediția 2015
Data: 3 Oct 2015

Și în acest an, Clubul Rotary VARANA Focșani a organizat ”Promenada Inimilor”, eveniment care a marcat Ziua Mondială a Inimii din 29 Septembrie. Astfel, sâmbătă pe 3 octombrie 2015, alături de Fundația Română a Inimii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani și Consiliul Local al Muncipiului Focșani, Clubul Rotary VARANA a lansat îndemnul ”Vino la triatlonul sănătății!” către toți membrii comunității noastre.

Sute de focșăneni de toate vârstele au răspuns prezent și au participat la concursul sportiv care a cuprins întreceri cicliste, atletism și marș. Primii înscriși în concurs au fost bicicliștii, au urmat participanții la traseul de atletism iar la final, pe același traseu de 3 km, toți cei participanți au format un grup de marș, care a pornit din Piața Unirii, a străbătut strada Republicii, strada Cuza Vodă, bulevardul Brăilei, traversând apoi parcul Schuman și parcul Central. La final, toți cei prezenți au primit diplome de participare dar și sentimentul a fi sănătoși prin sport.

”Promenada Inimilor”, organizată de Rotary VARANA Focșani pentru a doua oară la Focșani, este un eveniment care încurajează persoanele de toate vârstele să facă mișcare și sport pentru o inimă sănătoasă și o viață activă. Evenimentul a făcut parte din săptămâna dedicată acțiunilor pentru sănătate, organizată atât pe plan local, pe plan național cât și internațional.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Rotary VARANA împreună cu organizațiile Interact Focșani și Rotaract Focșani, alături de care au fost aproape și Direcția pentru Sport și Tineret Vrancea, Inspectoratul Școlar Vrancea, Consiliul Județean al Elevilor din Vrancea dar și alte ONG-uri din județ.

Numărul mare de participanți care și-au pus inima la treabă prin sport la ”Promenada Inimilor” ediția 2015 a întărit faptul că focșănenii sunt atenți și preocupați de sănătate. Iar acțiunile și evenimentele organizate de Clubul Rotary VARANA Focșani care sprijină sportul și sănătatea sunt apreciate și binevenite.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.