Saloane noi pentru Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Vrancea
Data: 29 Apr 2013

Clubul Rotary VARANA a inaugurat patru saloane in cadrul Sectiei de Pediatrie din Spitalul Judetean Vrancea, care au fost complet modernizate si utilate pentru ca micii pacienti sa beneficieze de cele mai bune conditii atunci cand sunt internati. Aceasta actiune este finalul campaniei incepute odata cu Balul de caritate “Ofera prezent viitorului” organizat de Rotary VARANA in luna noiembrie a anului trecut.

Inaugurarea a fost facuta in Saptamana Mare a din cadrul Sarbatorilor Pascale, ca semn de solidaritate si sprijin acordat copiilor care trec pragul acestei sectii. Intrucat suma de bani stransa cu ajutorulul balului de caritate a fost insuficienta pentru o finaliza proiectul (initial s-au colectat aproximativ 10.000 euro), alaturi de Clubul Rotary VARANA au venit si alti oameni cu inima mare, si cu ajutorul acestora Sectia de Pediatrie a fost renovata complet, dotata cu mobilier si cu aparatura moderna. Costurile finale au depasit suma de 20.000 euro, dar acest efort care a durat aproape 6 luni a meritat sa fie facut pentru buna ingrijirea a copiilor. Cele patru saloane cu opt rezerve au fost inaugurate in prezenta membrilor Clubului Rotary VARANA, a conducerii Spitalului Judetean si a cadrelor medicale din sectie.

Managerul Spitalului Judeţean a fost foarte incantat de actiunea celor de la Clubul Rotary. „Mă bucur foarte mult pentru ceea ce e aici şi vă mulţumesc dumneavoastră, membrilor clubului, dar şi sponsorilor pentru că au reuşit să facă aceste lucruri minunate aici, în Pediatrie, unde nu se mai făcuse o igienizare de destul de mult timp. Pot spune că, acum, avem cele mai noi saloane care pot exista într-un spital judeţean. A fost schimbat totul, de la mobilier, la tâmplărie, absolut totul. Ceea ce îmi doresc eu în continuare este să implementez acest proiect pentru toate celelalte saloane” a declarat Constantin Mîndrilă.

Rotary VARANA multumeste partenerilor care au fost alaturi de Club pentru a finaliza acest proiect foarte important pentru comunitatea din judetul nostru: Premium Porc Golesti, Pandora Prod Focsani, Artifex Focsani, Tricotton Junior Panciu si grupului Provincialii.

Despre acest proiect in presa: Monitorul de Vrancea, Ziarul de Vrancea

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.