”Sunete pentru Suflet” – o inițiativă pentru educația copiiilor noștri
Data: 29 Mar 2016

Sâmbătă, 26 martie 2016, a avut loc Balul de Caritate ”Sunete pentru Suflet” organizat de Clubul Rotary VARANA Focșani, fiind unul dintre cele mai importante proiecte ale Clubului din acest an. Evenimentul a avut loc la restaurantul David’s și a avut un program artistic de gală și invitați pe măsură.

Mulțumim tuturor participaților și sponsorilor prezenți la acest proiect al Clubului Rotary VARANA, cu ajutorul acestora reușind să obținem fondurile necesare achiziționării unui set de instrumente muzicale noi și performante ce vor fi donate Liceului Liceului de Artă ”Gh. Tattarascu” din Focșani.

Ne bucurăm că și de această dată comunitatea a răspuns la îndemnul nostru de a fi aproape de micii elevi artiști, dându-le șansa să devină din ce în ce mai buni în domeniile muzicale dorite de aceștia.

Cu speranța că inițiativele noastre vor avea ecou în comunitate, vă rugăm să fiți alături de noi în proiectele viitoare ale Clubului.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.