Balul de caritate “Alege viitorul”
Data: 28 Nov 2009

Sâmbătă 28 noiembrie Clubul Rotary VARANA a demarat acţiunea umanitară „Alege viitorul” care avut ca scop strângerea de fonduri pentru bursele de studiu a 22 de copii merituoşi dar care au resurse financiare limitate. Evenimentul care a avut ca motto „Viitorul unui copil e în mâinile tale” s-a desfăşurat la Hotelul Fashion Center şi a adunat personalităţi din toate domeniile de activitate din judeţ.

Invitaţii la Balul de caritate au contribuit financiar la ajutorarea celor 22 de copii cu abilităţi intelectuale sau artistice deosebite. Programul de identificare a copiilor dotaţi a început anul trecut, iar Clubul Rotary VARANA şi-a propus să implice un număr cât mai mare de oameni altruişti care să sprijine viitorul acestor copiii deosebiţi. Fondurile strânse vor merge ca burse de studiu pentru cei 22 de copii excepţionali care nu pot primi sprijin financiar suficient din partea familiilor.

Membrii Clubului Rotary VARANA din Focşani sunt implicaţi în mai multe acţiuni caritabile, voluntare şi de responsabilitate socială. Planurile clubului se leagă de realizarea a unui număr cât mai mare de evenimente şi proiecte de ajutorare a copiilor şi a oamenilor care au nevoie de sprijin financiar sau material.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Ziarul de Vrancea, Ziarul de Vrancea, Stri.rol.ro, Presa online, E ziare, Ziare.com

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.