Renovarea si utilarea salii de mese a Spitalului Militar din Focsani
Data: 27 Jun 2016

Clubul Rotary VARANA a finalizat un nou proiect dedicat sănătății prin care a fost renovată și utilată sala de mese a Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Popescu” din Focșani. Inițiativa a venit în sprijinul îmbunătățirii condițiilor de internare pentru pacienții Spitalului, prin proiect fiind modernizată sala de mese a Secției de Interne: recondiționare scaune și mese, înlocuirea geamurilor vechi cu geamuri termopan, schimbarea gresiei și a faianței vechi, dotarea cu electrocasnice noi (frigider, aragaz), utilarea cu dulapuri și spații de depozitare noi și moderne.

Cu speranța că și acest pas vine în întâmpinarea nevoilor societății în care trăim, Clubul Rotary VARANA se va implica permanent în sprijinul comunității, preocuparea pentru îmbunătățirea condițiilor prin care se asigură asistență medicală fiind printre prioritățile rotariene de viitor.

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.