Sponsorizarea stagiunii STEV 2011
Data: 27 May 2011

Stagiunea Teatrală a Elevilor Vrânceni “STEV” a ajuns la ediţia cu numărul 33 şi s-a desfăşurat în perioada 24 – 27 Mai la Casa de Cultură A Sindicatelor “Leopoldina Bălănuţă”. Cu obiective măreţe de a aduce din nou în prim plan arta teatrală, 11 licee s-au pregătit intens pentru a câştiga marele trofeu din acest an.

În prima zi de spectacol, au urcat pe scenă elevii Liceului cu Program Sportiv, cu piesa „Năpasta“(Ion Luca Caragiale), cei ai Colegiului Naţional „Al. I. Cuza“ cu piesa „Buzunarul cu Pâine“ (Matei Vişniec) şi ai Colegiului Tehnic „Ion Mincu“ cu piesa „Insula Femeilor“, scrisă de Valeriu Butulescu.

În a doua zi a stagiunii, spectatorii au aplaudat prestaţia elevilor de la Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu”, care au interpretat doua piese de teatru, “Minunata călatorie” (Matei Visniec) şi “Cearta şi împăcăciune”, o adaptare dupa Andreea Peruccio. Urmatorii pe scenă au fost elevii Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau”, care au făcut spectacol cu piesa “Cineva celebru” (B. Larson). I-au urmat îndeaproape cei de la Colegiul Tehnic “Ion Mincu” cu piesa “Insula femeilor” a lui Valeriu Butulescu. Tinerii actori ai Colegiului Naţional “Unirea” au încheiat cea de-a doua zi a STEV, cu piesa “Livada cu vişini” a lui Cehov. Stagiunea s-a încheiat vineri, ultimele reprezentaţii fiind deschise de Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”, ai cărui actori au interpretat „Femeile savante” după Moliere, Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobeşti a urcat pe scena Casei de Cultură pentru a face spectacol cu piesa „Ivona, principesa Burgundiei”. Elevii Liceului Pedagogic „Spiru Haret” au pus în scenă piesa „Transfer de personalitate” (Dumitru Solomon) , iar stagiunea s-a încheiat doilea cu liceu din afara oraşului, Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, ai cărui elevi au interpretat piesa „Cheia franceză”.

Marele câştigător a fost Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobeşti şi a primit premiul cel mare de 3.000 lei asigurat de principalul sponsor Clubul „Rotary VARANA” Focşani. Locul II a fost câştigat de Liceul Pedagogic “Spiru Haret” Focşani cu piesa „Transfer de personalitate” în vreme ce locul III a fost obţinut de actorii de la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” cu piesa „Cineva celebru”. Festivitatea de premiere a fost încărcată de emoţii, inundată de aplauze şi consistentă în premii.

Ediţia 2011 a fost organizată de Casa de Cultura a Sindicatelor, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea şi cu sprijin financiar din partea sponsorului Club „Rotary VARANA” Focşani.

rotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varanarotary varana

Despre acest proiect in presa:
Ziarul de Vrancea,
Ziare,
Monitorul de Vrancea,
Vrancea Media,
Radio Iasi
Ziarul Vaii Jiului
Blidaru

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.