Balul de caritate ”Oferă prezent viitorului”
Data: 24 Nov 2012

În seara zilei de 24 Noiembrie 2012, Hotelul Fashion Center a găzduit deja tradiționalul Bal de Caritate al Clubului Rotary VARANA Focșani, aflat anul acesta la cea de-a cincea ediție.

“Oferă prezent viitorului” a fost îndemnul sub semnul căruia s-a desfășurat o seară încântatoare, cu peste două sute de invitați însuflețiti de idealuri umanitare. Scopul balului a fost acela de a aduna fondurile necesare renovării a cel puțin patru saloane de la secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență “Sfantul Pantelimon” din Focșani.

În deschiderea balului, președintele în exercițiu, dl. Dumitru Ducan, a mulțumit celor prezenți pentru sprijinul acordat proiectelor Clubului și i-a prezentat pe cei mai tineri aspiranți la voluntariatul de tip rotarian, membrii viitorului Club Interact.

Dansurile prezentate de către cele mai bune echipe ale Clubului sportiv Elite, trucurile de magie ale reprezentanților trupei Teatrul de Magie, vocea caldă și sensibilă a lui Anthony Icuagu au punctat câteva dintre momentele cele mai importante ale serii, animată într-o manieră spectaculoasă de către membrii renumitei formații Provincialii, partener al proiectului inițiat de Clubul Rotary VARANA.

Obiectele donate pentru licitație – genți lucrate manual, din piele de ponei sau de cal, ochelari Hugo Boss, goblenuri de la Clubul Gărgărițelor sau tablouri ale unor pictori celebri, precum Paul Vincent Alberola – au fost achiziționate de oameni generoși, care au sporit astfel fondurile alocate acestui proiect atât de important pentru comunitatea noastră.

Pentru a sublinia importanța și spiritul umanitar al evenimentului, invitații de onoare, trupa Provincialii și Anthony Icuagu, nu au acceptat niciun onorariu pentru prestațiilor lor, considerând că acei bani sunt mult mai folositori alături de fondurile strânse cu prilejului balului de caritate, pentru asigurarea unor condiții mai bune pentru copiii noștri, pentru viitorul lor.

Despre acest proiect in presa:

Monitorul de Vrancea , Ziarul de Vrancea , Sportul de Vrancea

 

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.