Un set de instrumente muzicale noi pentru Liceul de Arta din Focsani
Data: 24 Jun 2016

Educația copiilor a fost, este și va fi unul dintre obiectivele Clubului Rotary VARANA Focșani.

Iar inițiativa Clubului pornită cu organizarea Balului de Caritate ”Sunete pentru Suflet” a adus bucuria în sufletele talentaților elevi ai Liceului de Artă ”Gh. Tattarascu” din Focșani pentru că pe 24 iunie 2016 aceștia au primit în dar de la membrii Clubului un set de instrumente muzicale noi, performante, atât de necesare și foarte utile pentru studiul lor muzical.

Setul de instrumente care a fost donat de Rotary VARANA Focșani este format din clarinet, oboi, flaut, chitară și pianină și a fost achiziționat cu fondurile strânse la Balul de Caritate organizat de către Club în luna martie a acestui an.

Cu speranța că acest important proiect al Clubului Rotary VARANA Focșani va ajuta la îmbunătățirea condițiilor de studiu ale elevilor talentați ai Liceului de Artă, le dorim mult succes și cât mai multe reprezentații pe scena artistică.

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.