23.11.2013: Balul de caritate ”Impreună putem schimba vieți”
Data: 27 Nov 2013

Cea de-a șasea ediție a Balului de caritate organizat de Clubul Rotary VARANA Focșani a avut loc pe data de 23 noiembrie 2013 la Hotelul Fashion Center din Focșani. Ediția din acest an a urmărit strângerea de fonduri pentru reabilitarea secției de chirurgie și ortopedie infantilă din cadrul Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani.

Sub deviza „Împreună putem schimba vieţi” membrii rotarieni au pornit un nou proiect umanitar, de o importanță deosebită. Cei peste 200 de invitați prezenți au contribuit la această strângere de fonduri pentru reabilitarea secției de chirurgie și ortopedie infantilă din cadrul Spitalului din Focșani, dar a fost organizată și o licitație cu obiecte donate, printre care s-au enumerat o superbă colecție de genți, tablouri și bijuterii, ochelari și produse vestimentare. Noutatea acestui bal a fost o prezentare de modă a cunoscutei creatoare Irina Schrotter, care a oferit pentru licitație din cadrul balului un obiect vestimentar.

Balul a fost prezentat de vedeta TV Wilmark, care a venit însoțit de 10 dansatori de la Academia de Salsa. Atmosfera de petrecere a fost întreținută de trupa Provincialii, ai căror membri au fost și parteneri ai Clubului Rotary VARANA în organizarea acestui bal. Un moment deosebit al serii a fost și recitalul susținut de Darleea, care a participat și la emisiunea ”Vocea României”, impresionând publicul prezent cu vocea sa și melodiile interpretate la pian.

Fondurile strânse în urma acestui bal de caritate vor fi direcționate către Spitalul Județean de Urgență din Focșani, pentru care Rotary VARANA Focșani a realizat și finalizat proiectele legate de reabilitarea și modernizarea sălii de nașteri și a patru saloane din cadrul Secției de Pediatrie. De asemenea, Clubul Rotary VARANA a solicitat sprijinul unor cluburi rotariene din Franța pentru a ajuta Spitalul Județean cu aparatură medicală.

Proiectele destinate Spitalului sunt doar o parte din acțiunile de caritate realizate de clubul Rotary din Focșani, care are ca misiune realizarea de lucruri benefice pentru întreaga comunitate, pentru copii și tineri, pentru cei care au nevoie de ajutor sau sprijin.

Despre acest proiect in presa:

Monitorul de Vrancea, Ziarul de Vrancea

Doneaza
Prin generozitatea și atenția oamenilor ca tine, putem să realizăm în continuare proiecte care schimbă în bine multe lucruri și care pot ajuta persoanele sau cauzele care chiar au nevoie de ajutor sau sprijin.
Social media
Promovăm proiectele și acțiunile Clubului Rotary VARANA Focșani și pe:
Newsletter
Abonează-te pentru a afla ultimele știri și proiecte ale Clubului Rotary VARANA Focșani.